Ga naar hoofdinhoud

Verbeeten Challenge 2017: MARK Advocaten doet mee!

Op zondag 9 april a.s. zal voor de vierde keer de Verbeeten Challenge plaatsvinden. In 2014 werd begonnen onder het motto “1000 in 1 dag”, een poging om in teamverband 1000 kilometer af te leggen, door te wielrennen, hardlopen, wandelen, mountainbiken etc.

Team MARK Advocaten doet op 9 april ook mee, op de onderdelen hardlopen en wandelen, in een poging om misschien wel € 1000 in één dag aan sponsorgelden te verzamelen. Bovendien zijn we Feel Better Partner voor dit evenement. We zouden het fantastisch vinden als onze relaties de Stichting Verbeeten Fonds ook willen steunen door ons als deelnemers aan de Challenge te sponsoren. Dat is mogelijk door via deze link onze teampagina te bezoeken en daar een donatie te doen.

De Stichting Verbeeten Fonds is één van de goede doelen die wij, MARK Advocaten, in ons lustrumjaar 2017 extra aandacht willen geven. Verbeeten Challenge biedt een podium voor iedereen die een vuist wil maken tegen kanker. Stichting Verbeeten Fonds stimuleert onderzoek naar behandelingen van kanker en biedt middelen om de voorlichting en begeleiding van patiënten met kanker nog verder te verbeteren. Het Fonds richt zich hierbij in het bijzonder op de zorg die wordt geleverd binnen Instituut Verbeeten, dat de meest geavanceerde technieken ter beschikking stelt aan grote groepen patiënten en tegelijkertijd zorg op maat biedt met aandacht voor wat de patiënt zelf belangrijk vindt of nodig heeft.

Komt u ons wellicht óók nog aanmoedigen op 9 april a.s.? Hoe dan ook op voorhand dank voor uw steun aan Stichting Verbeeten Fonds.

Back To Top