Ga naar hoofdinhoud

Wim Vos

UW ADVOCAAT IN
Wim Vos | Mark Advocaten

Advocaat huurrecht en burenrecht

Meningsverschillen kunnen uit de hand lopen. Bijvoorbeeld tussen de huurder en verhuurder van een woning of kantoorpand. Denk maar aan een huurachterstand of aan schade of gebreken aan een pand en wie daar voor op moet draaien. Maar ook tussen buren over bijvoorbeeld het recht van overpad, een stuk grond, een boom in de achtertuin of over geluidsoverlast. Het zijn zaken waar ik graag mijn tanden in zet.

Als advocaat ben ik goed thuis in het onroerendgoedrecht en daarbinnen gespecialiseerd in het huur- en burenrecht. Daardoor weet ik dat op beide rechtsgebieden de emoties flink kunnen oplaaien. Maar een echte escalatie wil je natuurlijk voorkomen. Ik onderzoek daarom altijd eerst of we tot een minnelijke regeling kunnen komen met de wederpartij. Zonder dat de rechter er aan te pas komt. Maar als het niet anders kan dan kun je uiteraard op me rekenen in de rechtbank. Op mijn specialisaties is het uitermate belangrijk dat je je kunt inleven in de situatie en emoties kunt managen. Je moet goed kunnen luisteren en ook het standpunt van de wederpartij kunnen begrijpen. Daar kun je dan op anticiperen. Daarnaast ga ik als dat mogelijk is regelmatig de situatie ter plaatse bekijken. Zo kan ik me een nog beter beeld vormen en onze zaak zo sterk mogelijk maken.

In de ruim 15 jaar dat ik werkzaam ben als advocaat heb ik zowel huurders als verhuurders bijgestaan. Particulieren en ondernemers. De bakker op de hoek maar ook bedrijven met een uitgebreide vastgoedportefeuille. Mensen met een alleenstaande woning en flatbewoners. Kortom, ik sta voor iedereen klaar die juridische hulp nodig heeft.

Specialisatieopleiding

  • Grotius Onroerend Goed, 2021

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Wim Vos heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
Lieke van den Eijnden
Marcella de Maare
Back To Top