Ga naar hoofdinhoud

Christel
van den Reek

UW ADVOCAAT IN
Christel van den Reek

Advocaat ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht

Ondernemen is risico’s nemen. Die risico’s kun je beperken door vooraf duidelijke afspraken te maken en die goed vast te leggen. Ik help je daarbij. Bijvoorbeeld door contracten glashelder op te stellen. Of door overeenkomsten tussen aandeelhouders of je algemene voorwaarden juridisch juist te formuleren. Ontstaat er toch een geschil met compagnons, leveranciers of klanten, dan sta ik je bij met raad en daad. Het liefst buiten de rechtbank, maar als het moet knok ik hard voor je binnen de rechtbank.

Daarnaast help ik je om je producten, diensten of ideeën te beschermen. Daarvoor is een zorgvuldige registratie van octrooien, auteursrechten, modellen, merken, logo’s, handelsnamen en domeinnamen nodig. Maar ook advies over de bescherming van je rechten en over de exploitatie van die rechten door licentieovereenkomsten aan te gaan. Ik ondersteun je bij het handhaven van jouw intellectuele eigendomsrechten door inbreukmakers aan te pakken. En word je zelf beschuldigd van het maken van inbreuk op de rechten van een ander, dan sta ik natuurlijk ook voor je klaar.

Tot slot ondersteun ik je bij alle andere kwesties op het gebied van ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht. Denk aan kwesties rond de structuur en rechtsvorm van je onderneming of rond de overname van je onderneming. Ik help je verder. Accuraat, eenduidig en altijd scherp. Dat is mijn werkwijze.

Specialisatieopleidingen

  • Grotius Vennootschapsrecht en Ondernemingsrecht (Corporate Structures)
  • Dr. S.K. Martens Academie
  • Magna Charta Leergang Contractenrecht

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Christel van den Reek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Jan van Gool
Back To Top