Ga naar hoofdinhoud

Marcella de Maaré

UW ADVOCAAT IN
Marcella de Maaré advocaat personen- en familierecht

Advocaat personen- en familierecht

Je hoopt altijd bij elkaar te blijven, maar soms loopt het anders. De beste relatie kan uiteindelijk eindigen in een scheiding. Het is een emotionele periode waarin in korte tijd je hele leven overhoop komt te liggen. Zeker als je samen kinderen hebt maar ook als er bijvoorbeeld een onderneming op het spel staat. Bovendien moet er veel geregeld worden. Ik begeleid je in deze moeilijke periode naar een duurzame oplossing zodat je weer verder kunt met je leven.

In veel gevallen leent mediation zich uitstekend om de gevolgen van de scheiding te regelen. Als mediator ga ik samen met jullie in overleg om afspraken te maken waar jullie beiden achter staan. Bijvoorbeeld over de kosten van de kinderen. Of ik geef advies over een ouderschapsplan.

Als mediation geen optie is begeleid ik je bij het maken van de juiste onderlinge afspraken die bij een scheiding komen kijken. Hierbij staan jouw belangen en wat er in jou omgaat voor mij op de eerste plaats. Daarom is het op mijn specialisme een pré dat je goed kunt luisteren en je je kunt inleven in de situatie. Maar als het nodig is zeg ik je ook waar het op staat. Ik zet alles op alles voor je maar ik doe geen loze beloften. Dat zit in mijn karakter. Cliënten noemen me daadkrachtig en eerlijk. Ook als het uiteindelijk tot een rechtszaak komt.

Ik ben in 2006 als advocaat begonnen, gespecialiseerd in personen- en familierecht. Ik heb gehuwden en ongehuwden bijgestaan, met en zonder kinderen. Ondernemers en zzp’ers. Ouders die te maken kregen met jeugdzorg of de Raad voor de Kinderbescherming. Mensen die jaren na de scheiding hulp nodig hebben omdat de situatie is veranderd. Maar je kunt ook bij mij terecht als je behoefte hebt aan een second opinion.

Meer weten? Kijk dan op www.sportiefscheiden.nl.

Nevenfuncties

  • Lid en tevens regiocoördinator van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators, de vFAS. Dit is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. Als regiocoördinator ben ik aanspreekpunt en organiseer ik lezingen en andere activiteiten voor de leden op het gebied van familierecht.

Specialisatieopleidingen

  • Juridische specialisatieopleiding en de mediationopleiding van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (VFAS)

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Marcella de Maaré heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Wim Vos
Mark van Loo
Back To Top