Ga naar hoofdinhoud

Jan van Gool

UW ADVOCAAT IN
Jan van Gool | Markadvocaten

Advocaat ondernemingsrecht en arbeidsrecht

Juridische spelregels zorgen voor orde in ons leven. Je kunt zeggen dat ze ons beschermen en helpen. Toch kennen we allemaal ook het gevoel dat we tegen een muur van regels aanlopen. Dan voelen we ons niet geholpen, maar opgezadeld met een probleem. Toch is er voor elk probleem vaak ook weer een oplossing. Als advocaat ondernemingsrecht, arbeidsrecht en reorganisaties wijs ik de weg tussen de juridische spelregels en help ik om die oplossing te vinden.

Voor ondernemers ben ik graag een strategische sparringpartner. Bijvoorbeeld in kwesties op het gebied van arbeidsrecht zoals ontslag, reorganisaties, transitievergoedingen of arbeidscontracten. Of in zaken rond ondernemingsrecht zoals contracten, overnames, herstructureringen en geschillen tussen bedrijven, vennoten of aandeelhouders. En ook in kwesties op het gebied van insolventierecht, zoals aansprakelijkheden, sanering en doorstart van de onderneming, sta ik met raad en daad klaar.

Ben je particulier en heb je een arbeidsconflict, blijft het loon onbetaald of is er sprake van ontslag op staande voet? Schakel mij in en ik zoek een praktische en snelle oplossing voor jouw probleem. Ik houd van een pragmatische en praktische aanpak, zowel voor ondernemers als particulieren. Mijn aanpak is er steeds op gericht om de juridische spelregels vóór in plaats van tegen je te laten werken. Het liefst voorkom ik een procedure bij de rechtbank. Daar zit meestal niemand op te wachten. Maar als het nodig is, ga ik het juridisch gevecht vol aan om het maximale eruit te halen.

Specialisatieopleidingen

  • Grotius Vennootschapsrecht en Ondernemingsrecht
  • Magna Charta Leergang Contractenrecht
  • TMA Leergang Arbeidsrecht, universiteiten Tilburg en Maastricht

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Jan van Gool heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Christel van den Reek
Moniek Hofland
Back To Top