Ga naar hoofdinhoud

Joyce Heuts

UW ADVOCAAT IN

Advocaat personen en familierecht

Als advocaat personen- en familierecht ontmoet ik dagelijks mensen die besluiten dat het beter is om ieder een eigen weg te gaan. Daarbij zijn verdriet, woede, frustratie, onzekerheid, wrok, angst en pijn veelvoorkomende emoties. Vaak is dat nog heftiger als je samen kinderen hebt. Ik ben er om je stap voor stap door het hele proces van de echtscheiding te begeleiden. Daarbij heb ik veel oog voor de kinderen die betrokken zijn bij de scheiding.

Een echtscheiding is voor iedereen ingrijpend, kost tijd en bijna altijd is er verlies. Ik help je niet alleen met het juridische traject. Persoonlijke ondersteuning vind ik bij een scheiding net zo belangrijk. Daarom luister ik goed naar jouw verhaal. Ook naar dat wat je tussen de regels door vertelt of juist helemaal niet zegt. Zo achterhaal ik wat je écht nodig hebt en vinden we samen oplossingen om de weg vrij te maken naar een nieuw en gelukkig leven.

Wat je als mens écht nodig hebt, is mijn drijfveer. Dat wil niet zeggen dat ik met alle winden meewaai. Ik ben kritisch op je gedrag en de eventuele gevolgen daarvan. Ook op persoonlijk vlak. Ik ben eerlijk en duidelijk over alle mogelijkheden en onmogelijkheden op juridisch vlak. Maar ik ben er ook van overtuigd dat mijn ervaring, positiviteit en daadkracht het hele proces een stuk draaglijker maken. Zo werk ik zij aan zij met jou om de weg vrij te maken naar een nieuw en gelukkig leven. Dát is mijn passie als jurist en als mens. Dát is waarvoor ik het doe.
Meer weten? Kijk dan op www.sportiefscheiden.nl.

Specialisatieopleidingen

  • Juridische specialisatieopleiding en de mediationopleiding van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators
  • Specialisatieopleiding voor Jeugdrechtadvocaten, Erasmus Academie Rotterdam

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Joyce Heuts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Moniek Hofland
Diederik Snelder
Back To Top