Ga naar hoofdinhoud

Diederik Snelder

UW ADVOCAAT IN

Advocaat arbeidsrecht en huurrecht

In het arbeidsrecht en huurrecht gaat het altijd om mensen. De werkgever en de werknemer. De verhuurder en de huurder. Zij kunnen te maken krijgen met tegenstrijdige belangen waaruit zelfs een conflict kan ontstaan. Wil je zo’n situatie goed oplossen, dan is een goede voorbereiding het halve werk. Als je daarna doelgericht en strategisch met het probleem aan de slag gaat, behaal je vaak al snel succes. Ik pak de zaken daarom graag vroegtijdig aan. Op die manier weet ik meestal tot een gunstige oplossing te komen en te voorkomen dat je moet gaan procederen. Maar komt het toch zover, dan procedeer ik ook tot het uiterste. Mijn doel is altijd om de beste oplossing te bereiken.

Bij arbeidsrechtelijke problemen is een sparringpartner met up-to-date kennis van het arbeidsrecht cruciaal. Het arbeidsrecht is immers altijd in beweging. Zowel voor werkgevers als werknemers ben ik graag die sparringpartner. Of het nu gaat om rechtsbijstand in een reorganisatie, een individuele ontslagprocedure, discussie over een concurrentiebeding, de cao-regeling of arbeidsomstandigheden. In elke kwestie sta ik klaar om je met raad en daad bij te staan.

Zowel verhuurders als huurders kunnen bij mij terecht voor advies en rechtsbijstand op het gebied van woonruimte en bedrijfsruimte. In het voortraject van een huurovereenkomst kun je me inschakelen voor het opstellen en beoordelen van de overeenkomst. En ook tijdens een huurovereenkomst kan ik je met juridische bijstand bijstaan. Bijvoorbeeld bij onderhoudsgeschillen, huurachterstand, gebreken en overlast. Of bij een gerechtelijke procedure voor de beëindiging van een huurovereenkomst.

Naast rechtsbijstand in mijn primaire aandachtsgebieden, arbeidsrecht en huurrecht, sta ik ondernemers en particulieren ook bij op het gebied van handelsrecht, verbintenissenrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Specialisatieopleiding

Postacademische Leergang Arbeidsrecht, Universiteit van Amsterdam.

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Diederik Snelder heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Joyce Heuts
Katrien Boerjan
Back To Top