Ga naar hoofdinhoud
ONZE SPECIALIST(EN)

aansprakelijkheid en letsel

Schadevergoeding en overige hulp bij letselschade

Wat is letselschade?

Letselschade is schade ten gevolge van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout, mishandeling of ander soort ongeval. Is er sprake van een ongeval met dodelijke afloop, wat helaas ook voorkomt, dan lijdt een nabestaande ook vaak schade. Die schade heet overlijdensschade. Letselschade of overlijdensschade is de financiële schade die je als slachtoffer of de nabestaande lijdt. Naast de fysieke en emotionele gevolgen van een ongeval is die financiële schade vaak aanzienlijk. Het is daarom altijd belangrijk om te weten wie er voor de schade aansprakelijk gesteld kan worden en waar je recht op hebt.

Schadevergoeding en hulp bij letselschade

MARK Advocaten kan je bijstaan en begeleiden in elke situatie waarbij letselschade of overlijdensschade is ontstaan. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je ook echt krijgt waar je recht op hebt. Is een van je dierbaren komen te overlijden, dan heb je als nabestaande (veelal) recht op een schadevergoeding. Wij claimen die bij degene die aansprakelijk is voor de dood van het slachtoffer. Heb je letsel opgelopen, dan claimen wij een schadevergoeding voor onder meer gemaakte kosten, verlies van inkomsten, huishoudelijke hulp en smartengeld. Daarnaast helpen we je zoveel als mogelijk om je leven weer op te pakken zoals voorheen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij re-integratie in het arbeidsproces en omscholing, of aan aanpassingen in en rondom het huis.

Wij zetten alles in voor een goede afwikkeling

Wij begrijpen dat een ongeval grote gevolgen heeft. Onze ervaren letselschadeadvocaat probeert je waar mogelijk zorgen uit handen te nemen zodat je je zoveel mogelijk kunt richten op je herstel en je eigen leven. Daarbij helpt ook een goede afwikkeling van de zaak. Je kunt bij ons dan ook rekenen op een doortastende aanpak, prettige samenwerking, goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie.

Een aantal letselschade-situaties waarbij MARK Advocaten bijstand verleent

 • Verkeersongevallen
 • Arbeidsongevallen
 • Medische fouten
 • Mishandeling
 • Ongevallen bij sport en spel
 • Ongevallen door toedoen van dieren
 • Overige ongevallen

Vaak kunnen wij je zaak kosteloos behandelen omdat de aansprakelijke partij ook de redelijke kosten van rechtsbijstand (advocaatkosten) moet vergoeden. Maak kennis met onze advocaten of maak een afspraak via de contactpagina voor een gratis kennismakingsgesprek.
  Ja, ik ga akkoord met de Cookie- en privacyverklaring.

  MARK Advocaten gebruikt de bovenstaande gegevens uitsluitend om contact op te nemen. Wij delen deze gegevens op geen enkele manier met derden. Lees voor meer informatie onze Cookie- en privacyverklaring.

  Back To Top