Ga naar hoofdinhoud

Lieke van den Eijnden

UW ADVOCAAT IN
Lieke van den Eijnden

Advocaat arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Het arbeidsrecht en het medezeggenschapsrecht hebben vaak grote impact op het leven van mensen. Ik noem dit dan ook de ‘menselijke kant’ van het recht. In mijn praktijk sta ik zowel werkgevers en bestuurders als werknemers en ondernemingsraden met raad en daad bij. Daarbij beweeg ik soepel tussen de verschillende partijen.

Het medezeggenschapsrecht is een bijzonder rechtsgebied. Het raakt zowel aan het arbeidsrecht als het ondernemingsrecht. Denk aan kwesties rond arbeidvoorwaarden of aan zaken die spelen bij fusies en overnames. Deze afwisseling en de ‘menselijke’ kant maken deze rechtsgebieden voor mij een aantrekkelijke uitdaging. Een uitdaging waarin ik mijn weg, met ruim 10 jaar ervaring, goed weet te vinden. Heb je een vraagstuk op het gebied van arbeidsrecht of medezeggenschapsrecht, dan begeleid ik je graag. Afhankelijk van jouw behoefte geef ik advies, treed ik op als sparringpartner of zetten we koers naar de rechter.

Schakel je mij in, dan ga ik helemaal voor jouw zaak. Omdat ik verschillende partijen bijsta, benader ik zaken vanuit verschillende hoeken en belangen. Bovendien weet ik ook wat de wederpartij in jouw zaak op tafel zal leggen en kunnen we hier op voorsorteren. Daarbij vind ik het belangrijk dat we een goede band opbouwen zodat we samen, als een team, aan de zaak kunnen werken. Graag deel ik mijn kennis en de actualiteiten in jouw zaak. Dit doe ik ook als docent arbeidsrecht bij verschillende cursussen.

Specialisatieopleiding

  • TMA Leergang Arbeidsrecht, universiteiten Tilburg en Maastricht

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Lieke van den Eijnden heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Katrien Boerjan
Wim Vos
Back To Top