Ga naar hoofdinhoud

Katrien Boerjan

UW ADVOCAAT IN
Katrien Boeran | Mark Advocaten

Advocaat letselschade en aansprakelijkheidsrecht

Als letselschadeadvocaat ben ik verbonden aan MARK Advocaten. Ik ken naast het letselschaderecht uitstekend de weg in het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en verbintenissenrecht. Goed persoonlijk contact en mezelf kunnen inleven in de behoeften van mijn cliënten vind ik basisvoorwaarden voor mijn werk als letselschadeadvocaat. Daarom kun je bij mij rekenen op een doortastende aanpak, direct contact, korte lijntjes en een goede informatievoorziening.

Ik ben van nature een vechter. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat ik alles inzet om het beste resultaat te behalen. Bij voorkeur probeer ik daarbij een procedure bij de rechter te vermijden. Maar als het toch op procederen aankomt, dan trek ik alle registers open. Ik heb een ruime ervaring met onderhandelen én procederen. Die ervaring zet ik in om het beste resultaat te behalen.

Zowel zakelijke partijen als particulieren kunnen bij mij terecht. Particulieren die het slachtoffer van bijvoorbeeld een verkeers- of arbeidsongeval worden, krijgen meestal niet alleen met ernstige verwondingen te maken. Vaak lijd je daarbij ook veel schade. Ik help je om zoveel mogelijk materiële en immateriële schade (smartengeld) te verhalen en je te begeleiden bij het letselschadetraject. Datzelfde geldt als je slachtoffer bent van een medische misser of een ander ongeval waarbij schade ontstaat. Naast particulieren kan ik ook zakelijke partijen met mijn expertise goed bijstaan, zoals bijvoorbeeld werkgevers, verzekeraars, artsen of andere personen die aansprakelijk worden gesteld.

Specialisatieopleidingen

  • Grotius personal injury law

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Katrien Boerjan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Diederik Snelder
Lieke van den Eijnden
Back To Top