Ga naar hoofdinhoud

MARK Advocaten versterkt zich met de komst van Katrien Boerjan

Per 1 juni a.s. treedt Katrien Boerjan toe tot het team van MARK Advocaten. Wij zijn erg trots op onze nieuwe collega en daarom stellen we Katrien alvast even voor.

Letselschadeadvocaat

Katrien BoerjanKatrien is een gedreven letselschadeadvocaat. Als iemand het slachtoffer wordt van bijvoorbeeld een verkeers- of arbeidsongeval dan brengt dat vaak niet alleen ernstige verwondingen met zich mee, maar ook veel schade. Katrien kan hierbij slachtoffers bijstaan om hun materiële en immateriële schade (smartengeld) te verhalen. Ook helpt zij slachtoffers van medische missers of andersoortige ongevallen waarbij schade ontstaat. Vanwege deze expertise kan zij anderzijds goed werkgevers, verzekeraars, artsen of andere personen die aansprakelijk worden gesteld bijstaan. Verder heeft Katrien expertise in zaken op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht.

Ervaren advocate

Katrien is een ervaren advocate die al jarenlang in de praktijk actief is. Ze heeft onder meer gewerkt bij kantoren in Amsterdam en Breda. Zij is een gedegen onderhandelaar en houdt altijd oog voor de belangen van haar cliënten. Als het niet anders kan schuwt zij niet om haar spreekwoordelijke “mannetje” te staan in een procedure bij de rechter.

Kennismaking

Wij kunnen niet wachten om Katrien voor te stellen aan onze relaties en cliënten. U bent na 1 juni a.s. van harte welkom om een afspraak met Katrien te maken voor een nadere kennismaking. Zij is vanaf dan te bereiken op het emailadres boerjan@markadvocaten.nl

Back To Top