Ga naar hoofdinhoud
INFORMATIE

Baronielaan 28
4818 RA Breda
T 076 533 54 35
info@markadvocaten.nl

Mark rivier Breda

MARK Advocaten is lid van LawPact

LawPact is een internationaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. LawPact heeft leden in bijna alle delen van de wereld. In Nederland is MARK Advocaten aangesloten bij LawPact. De advocatenkantoren die bij LawPact zijn aangesloten richten zich met name op het ondernemingsrecht. De aangesloten kantoren hebben tussen de 2 en 15 partners en maximaal 50 werknemers. Het doel van LawPact is enerzijds een uitwisseling van kennis en ervaring tussen de aangesloten kantoren en anderzijds het leveren van juridische diensten aan klanten overal ter wereld.

Elk jaar organiseert LawPact verschillende conferenties. De advocaten van de aangesloten kantoren delen tijdens deze conferenties best practices met elkaar en nemen deel aan workshops. Daarin komen niet alleen zaken op het gebied van ondernemingsrecht aan bod. Ook voor nieuwe technologieën, actuele zakelijke ontwikkelingen en andere onderwerpen die in het vakgebied van belang zijn, is volop aandacht.

De persoonlijke ontmoetingen tijdens de conferenties zijn een waardevol hulpmiddel bij het opbouwen van relaties tussen de aangesloten advocatenkantoren. Hierdoor ontstaan langetermijnrelaties gebaseerd op vertrouwen. Wanneer MARK Advocaten een klant naar een ander LawPact-lid verwijst, kan die er dan ook op rekenen daar in goede handen te zijn.

Voor MARK Advocaten is Christel van den Reek het aanspreekpunt voor LawPact.

Back To Top