Ga naar hoofdinhoud

Seminars WKR & Wet Werk en Zekerheid

MARK Advocaten en accountenz, breda organiseren dit najaar meerdere seminars over de gevolgen voor werkgevers door de wijzigingen in de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) en Werkkostenregeling (WKR).

Meld u aan en voorkom dat u na 1 januari voor onverwachte verrassingen komt te staan!

Wat betekent de nieuwe WWZ en WKR voor u als werkgever?
Met ingang van 1 januari 2015 vinden er een aantal ingrijpende wijzigingen plaats in de WWZ en de WKR. Zo brengt de hernieuwde Wet Werk en Zekerheid wijzigingen met zich mee op het gebied van flexwerkers, ontslagrecht en de werkloosheidswet. Daarnaast heeft de aanpassing van de WKR gevolgen op het arbeidsrechtelijk en administratief vlak en vergt de nieuwe regeling een compleet andere denkwijze over vergoedingen en verstrekkingen.

Voor u als werkgever is het dus van groot belang om goed op de hoogte te zijn van de gevolgen van deze wijzigingen. Daarom organiseren MARK Advocaten en accountenz, breda dit najaar verschillende seminars. In deze seminars komen de belangrijkste zaken aan bod en worden praktische gevolgen voor werkgevers uitgelicht. Zo worden vragen behandeld zoals ´wordt het duurder om personeel te ontslaan?’, ‘is een vaste kostenvergoeding voor personeel in 2015 nog toegestaan?’ en ‘betaal ik straks 80% belasting over personeelsfeestjes?’.
Waardevolle informatie die ervoor zorgt dat u op 1 januari goed voorbereid bent.

Programma & data
De seminars worden gehouden op een van de vestigingen in Breda of Bavel. Deelname aan de seminars is kosteloos. Het programma ziet er naar verwachting als volgt uit:
16.00 uur: ontvangst
16.15 uur: presentatie Wet Werk en Zekerheid
16.45 uur: pauze
17.00 uur: presentatie Werkkostenregeling
17.30 uur: vragenronde
18.00 uur: einde bijeenkomst

De seminars vinden (onder voorbehoud) plaats op onderstaande data:
• 11 september (vol)
• 25 september (vol)
• 9 oktober (vol)
• 6 november (nog enkele plaatsen beschikbaar)

Schrijf u in voor het seminar gevolgen WKR & WWZ
Zorg dus dat u goed voorbereid het nieuwe jaar in gaat en meld u aan voor een van de seminars door een e-mail met de datum van uw voorkeur te sturen naar grijze@markadvocaten.nl.

Back To Top