Ga naar hoofdinhoud

Samen Sportief Tegen Kanker: Verbeeten Challenge 2019

logo's 3 pijlers

Helaas heeft bijna iedereen wel een directe of indirecte ervaring met kanker. Daarop zijn ook wij geen uitzondering. Gelukkig zijn er steeds meer onderzoeksinstellingen en initiatieven die zich richten op betere behandeling en genezing van deze ziekte. Eén daarvan is het Verbeeten Instituut, met vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Voor deze onderzoeken en behandelingen is geld nodig.

De Verbeeten Challenge is een jaarlijks terugkerend initiatief waarbij zo veel mogelijk geld wordt ingezameld om baanbrekende onderzoeken op het gebied van kankerbestrijding mogelijk te maken. Het hoogtepunt van deze uitdaging ligt op het sportieve evenement in april voor jong en oud, toegankelijk voor iedereen die van bewegen en gezelligheid houdt.

Het lijkt nog zo ver weg, maar voor je het weet is het zondag 7 april 2019. Op die dag vindt de zesde editie van de Verbeeten Challenge plaats, ditmaal niet alleen in Tilburg maar ook in Breda!

MARK Advocaten heeft afgelopen jaar voor de jubileumeditie met veel plezier meegewerkt aan de organisatie van de Verbeeten Challenge en is daar ook als Feel Better Partner aan verbonden geweest. Joyce Heuts en Reinier Ensink hebben zich maandenlang als onderdeel van de dagcommissie en deelnemerscommissie ingespannen, samen met nog zo’n 20 commissieleden en op de dag zelf vele vrijwilligers.

Aan het eind van een zonnige, onbezorgde sportieve dag proostten de aanwezige sporters én toeschouwers op een geslaagd evenement met een mooie opbrengst. Uiteindelijk heeft de Verbeeten Challenge 2018 een recordbedrag van € 91.500,00 opgeleverd!

20180408_Verbeeten_Challenge_Corne_Hannink_Fotografie_760-630x420DSC_6765

Met veel energie en volle overgave gaan Reinier en Joyce van MARK Advocaten nu al weer aan de slag om van de volgende editie een geweldig succes te maken en nog meer geld op te halen voor dit belangrijke werk.

Pakt u dus allemaal de agenda en noteer: zondag 7 april 2019, Verbeeten Challenge in Tilburg én Breda! Wilt u nadere informatie hierover, hebt u goede ideëen voor de organisatie of wilt u een bijdrage leveren (op welke wijze dan ook), bel of mail ons dan gerust.

Back To Top