Ga naar hoofdinhoud

Verbeeten Challenge Breda: 7 november 2021

We mogen weer! En we kunnen weer! Wat een genot om volle bak aan de slag te zijn om de Verbeeten Challenge Breda te realiseren op 7 november 2021 op Breepark.

Wat hadden we er met de organisatie zin in, de tweede editie van de Verbeeten Challenge in Breda in april 2020 en vervolgens april 2021. Maar helaas kon door de Corona het feest tot twee maal toe in april niet doorgaan. We hadden onze hoop gevestigd op november 2021, zodat we niet hoefden te wachten tot april 2022. En we zijn ontzettend blij dat het er van gaat komen met veel mooie onderdelen zoals hardlopen, wielrennen, wandelen, mountainbiken en fietsen. Iedereen kan en mag meedoen!

We gaan op 7 november a.s. hoe dan ook sportief en samen vooral weer de strijd aan tegen kanker. Want ook dat is gezondheid; zorgen voor een betere en mensvriendelijkere behandelmethode van kankerpatiënten en onderzoek naar revolutionaire behandelingen mogelijk maken. En dat doen we samen!

Dus doe mee, schrijf je in, alleen of als team met vrienden, familie of collega’s en laat je sponsoren. Het volledige inschrijfgeld en sponsorgeld wat je doneert, komt ten goede aan onderzoek naar een betere behandeling van kankerpatiënten. Als je mee wilt helpen als (dag) vrijwilliger, meld je dan aan want we zijn met alle hulp blij. Of kom gezellig langs op het evenemententerrein op Breepark om mensen aan te moedigen. Tot 7 november 2021!

www.breda.verbeetenchallenge.nl

Bij vragen of ideeën, mail gerust: Joyce Heuts, heuts@markadvocaten.nl 

Back To Top