Ga naar hoofdinhoud

Trots op onze bijdrage aan de Verbeeten Challenge!

Enkele weken geleden mochten wij met team MARK Advocaten mee doen met de Verbeeten Challenge. Een mooi sportief evenement dat op 7 november jl. plaats vond om het Verbeeten Instituut, gevestigd in Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch te steunen in haar onderzoek in de strijd tegen kanker. Op deze dag kwamen alle kernwaarden van MARK advocaten bij elkaar: sportief, betrokken en bourgondisch.

TEAM MARK ADVOCATEN

Samen met ongeveer 20 relaties hebben we twee teams gevormd, een hardloopteam en een wielrenteam. De weken ervoor werden de nodige sponsors gezocht om de sportieve prestaties te belonen met een financiële bijdrage voor het Verbeeten Fonds. In totaal hebben we met MARK Advocaten ongeveer € 4.500 bij elkaar weten te verzamelen, een wezenlijk onderdeel van het totaalbedrag van € 23.616,00 dat op 7 november door in totaal 224 sporters werd verzameld! Daar zijn we trots op!

HARD WERKEN WERD BELOOND

Ondanks dat de grijze wolken hun natte lading (tot eind van de middag) binnen hielden en af en toe een speels zonnetje de sporters aanmoedigden, waren het taaie omstandigheden. Met name de wielrenners hadden last van de wind en de ploeg renners die 130 KM naar Den Bosch en terug fietsen moesten alle zeilen bijzetten. Ook voor de hardlopers was een kleine verrassing, het parcours was iets langer dan aangekondigd, hetgeen voor sommigen even doorbijten betekende. Gelukkig zonder (noemenswaardige) blessures zijn alle deelnemers veilig op het feestelijk ingerichte terrein op Breepark teruggekeerd. Daar wachtten de nodige complimenten en een welverdiend biertje of andere versnapering in de feesttent, waar de DJ voor een muzikale omlijsting zorgde.

VOLGEND JAAR WEER?

Jazeker! Op zondag 26 juni 2022 staat de volgende editie van de Verbeeten Challenge al weer op het programma. Team MARK Advocaten is weer van de partij. Wil je ook meedoen? Neem contact op met ons en check https://breda.verbeetenchallenge.nl/

Voor meer informatie over dit onderwerp kan je contact opnemen met Jan van Gool en Joyce Heuts van MARK Advocaten.

Back To Top