Ga naar hoofdinhoud

MARK Advocaten zorgt samen met Villa Pinedo voor verbinding

Selecte groep clienten

Onze collega’s  Marcella de Maaré, Moniek Hofland en Joyce Heuts zorgden op maandag 4 juli jl. voor een mooie verbinding met en tussen een groep vrouwelijke (oud)cliënten tijdens een avond bij Pluk Trainingslocatie in Dongen.

Villa Pinedo

De avond werd gestart met twee jongeren van Villa Pinedo die de groep open en kwetsbaar meenamen in hun ervaringen als kind van gescheiden ouders; ervaringen met de scheiding, met nieuwe partners van ouders daarna, met moeizame contacten, of zelfs contactverlies met (één van) beide ouders. Ook mooie momenten die pijn weer kunnen verzachten en het contact weer kunnen herstellen werden besproken. Het opende de deur voor de aanwezige dames/moeders om met elkaar en de jongeren in gesprek te gaan, vragen te stellen en situaties te delen. En daar was ie weer: de verbinding onderling. Wetende dat de ander begrijpt waar je doorheen gaat of waar je bent geweest, herkenning in situaties en vragen aan elkaar hoe de ander daar dan mee om is gegaan. Ontzettend mooi en waardevol. Dat is de reden waarom we eens in de zoveel tijd zo’n avond organiseren en dit stukje extra zorg en aandacht aan het scheidingsproces, naast al het juridisch werk wat we voor onze cliënten doen, ook willen geven. Dank aan alle dames voor hun aanwezigheid en openheid, dank aan de jongeren van Villa Pinedo voor hun persoonlijke verhaal en bijdrage.

Sportief Scheiden

De avond werd afgesloten met een leuk cadeautje voor de dames en met een presentatie van het vernieuwde logo van Sportief Scheiden, het label van de familierechtsectie van MARK Advocaten. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de nieuwe site van Sportief Scheiden, waarin we onze werkwijze nog eens extra aandacht en lading geven en onze blogs weer oppakken. Hieronder een kleine sneak peak  van de nieuwe foto’s van ons drieën die we hebben laten maken. Na de zomer hopen we de nieuwe site te lanceren. Voor nu een hele fijne zomer gewenst!

Back To Top