Ga naar hoofdinhoud

Wim Vos versterkt het team van MARK Advocaten

Per 1 juli 2022 is Wim Vos toegetreden tot het team van MARK Advocaten.

advocaat huurrecht en burenrecht

Wim is gespecialiseerd in het onroerend goedrecht en dan met name het huur- en burenrecht. Denk hierbij aan geschillen over huurachterstanden en de beëindiging van huurovereenkomsten en aan discussies over een recht van overpad of een strook grond. Wim is een betrokken advocaat die zijn cliënten begeleidt van het begin tot het eind. Hij bespreekt met zijn cliënten altijd een duidelijke strategie. Wim zal altijd proberen geschillen in onderling overleg op te lossen, maar mocht dat niet lukken dan staat Wim zijn cliënten bij tijdens procedures bij de rechtbank. Wim treedt op voor zowel verhuurders als huurders, particulieren en ondernemers. Dit maakt hem een veelzijdig advocaat.

Met meer dan 15 jaar werkervaring binnen de advocatuur mag Wim zich een ervaren advocaat noemen. Voor zijn komst naar MARK Advocaten heeft Wim gewerkt op een middelgroot advocatenkantoor in Breda. Wim heeft inmiddels talloze procedures gevoerd bij rechtbanken en gerechtshoven. Door deze ervaring als procesadvocaat weet hij procedures vaak tot een goed einde voor zijn cliënten te brengen en kan hij een goede inschatting maken van de uitkomst van een procedure. Hierdoor komen zijn cliënten zelden voor verrassingen te staan.

Naast zijn werk als advocaat is Wim maatschappelijk betrokken. Dit uit zich in diverse bestuursfuncties en overig vrijwilligerswerk voor verenigingen en maatschappelijke organisaties.

kennismaking

Wij stellen Wim graag voor aan onze relaties en cliënten. U bent van harte welkom om een afspraak te maken met Wim voor een nadere kennismaking. Hij is bereikbaar op vos@markadvocaten.nl.

Back To Top