Ga naar hoofdinhoud

Verbeeten Challenge Breda

Wat hadden we er met de organisatie zin in, de tweede editie van de Verbeeten Challenge Breda in april 2020. Helaas kon door de corona-lockdown het feest niet doorgaan. We hebben nog geprobeerd het te verzetten naar september 2020 maar zoals zovele festivals, evenementen en activiteiten was ook dat te vroeg. Gezondheid boven alles.

Maar nu we mensen nog steeds volop naar buiten zien gaan, zien sporten en bewegen en we vrienden dan maar wandelend in het bos spreken, krijgen we weer zin in de Verbeeten Challenge 2021! Wat het gaat worden in 2021 is ook voor ons nog niet zeker, maar we gaan hoe dan ook sportief en samen vooral weer de strijd aan tegen kanker. Want ook dat is gezondheid; zorgen voor een betere en mensvriendelijkere behandelmethode van kankerpatiënten en onderzoek naar revolutionaire behandelingen mogelijk maken. En dat doen we samen!

verbeeten challenge breda

Als je ideeën hebt voor de Verbeeten Challenge anno 2021, corona-proof maar net zo sportief en gezellig als altijd, laat het ons weten. Als je mee wilt helpen als (dag)vrijwilliger, meld je dan aan, want we zijn met alle hulp blij. Maar vooral, doe gezellig mee en schrijf je in, alleen of met een team!

Zie: www.verbeetenchallenge.nl

Vragen of ideeën?

Mail gerust naar Joyce Heuts: heuts@markadvocaten.nl

 

 

 

 

Back To Top