Ga naar hoofdinhoud

Mark van Loo versterkt team MARK Advocaten

Per 1 januari 2024 is Mark van Loo toegetreden tot het team van MARK Advocaten.

Mark stelt zich graag voor:

In 2008 ben ik begonnen in de advocatuur en sinds 2014 ben ik als zelfstandig en ondernemende advocaat werkzaam. Sindsdien treed ik overwegend op voor ondernemers als vaste sparringpartner, waarbij ik met name ondernemers adviseer op het gebied van het opstellen en onderhandelen bij commerciële handelscontracten, huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten, samenwerkingsovereenkomsten, bedrijfsovernames, en aandeelhoudersovereenkomsten of aandeelhoudersgeschillen. De zaken die ik daarbij behandel vertonen doorgaans een bepaalde juridisch-strategische complexiteit op genoemde rechtsgebieden. Mijn grootste voldoening haal ik uit het begeleiden van zaken, waarbij ik samen met de ondernemer de optimale strategie voor een kwestie bepaal. Het gaat daarbij niet alleen om het bepalen van de juiste strategie, maar ook om deze strategie met overtuigende argumenten te onderbouwen en hierbij hanteer ik een doordachte aanpak. Ik ben bedreven in het strategisch toepassen van juridische instrumenten zoals een beslaglegging, faillissementsaanvraag of een kort geding.

Mijn doel is altijd om de belangen van mijn cliënten maximaal te behartigen, waarbij ik gebruikmaak van mijn juridische expertise en inzicht. Mijn streven gaat dan vaak verder dan het enkel behalen van overwinningen en zaken. Ik focus juist graag op het tot stand brengen van duurzame oplossingen die in het belang zijn van mijn cliënten.

Wilt u nader kennismaken met Mark? Neem dan contact met hem op via vanloo@markadvocaten.nl of 076-5335435

Back To Top