Ga naar hoofdinhoud

MARK Advocaten versterkt zich met de komst van Lieke van den Eijnden

Per 1 maart a.s. zal Lieke van den Eijnden toetreden tot het team van MARK Advocaten. Wij zijn erg trots op onze nieuwe collega en daarom stellen we Lieke graag voor.

Advocaat arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Lieke is een gedreven en betrokken advocaat op het gebied van het arbeids- en medezeggenschapsrecht. Het gaat hier veelal om besluiten en veranderingen die grote impact hebben op het leven van mensen. Hierin begeleidt Lieke haar cliënten van begin tot eind. Afhankelijk van de behoefte geeft zij advies, treedt zij op als sparringpartner of wordt er koers gezet naar de rechter. Lieke staat zowel werkgevers en bestuurders als werknemers en ondernemingsraden met raad en daad bij. Zij benadert zaken dan ook vanuit verschillende hoeken en belangen.

Ervaren advocate

Lieke is met meer dan 10 jaar werkervaring een ervaren advocate. Zij heeft hiervoor gewerkt bij een middelgroot kantoor in Tilburg. Lieke vindt het belangrijk om een goede band op te bouwen met haar klanten, om samen, als team, aan een zaak te werken. Ze deelt graag actief haar kennis met klanten en relaties, maar ook als docent bij verschillende cursussen op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast past maatschappelijke betrokkenheid bij Lieke. Zo heeft zij jarenlang (juridisch) vrijwilligerswerk gedaan en is zij nu lid van de Raad van Toezicht van het Instituut Maatschappelijk Werk in Tilburg.

Kennismaking

Wij kunnen niet wachten om Lieke voor te stellen aan onze relaties en cliënten. U bent vanaf 1 maart a.s. van harte welkom om een afspraak met Lieke te maken voor een nadere kennismaking. Zij is vanaf dan te bereiken op het emailadres vandeneijnden@markadvocaten.nl

Back To Top