Ga naar hoofdinhoud

Joyce Heuts over de Verbeeten Challenge

“Inmiddels 5 jaar geleden deed ik samen met mijn broer voor de eerste keer mee aan de Verbeeten Challenge. Na een mooie dag besloten we er een traditie van te maken dus een jaar later deden we graag weer mee. De warmte, betrokkenheid en het prachtige doel waar iedereen zich heel hard voor inzette, deden mij snel besluiten dat ik meer wilde doen en ik heb mij drie jaar geleden aangesloten bij de organisatie.

Toen ik net begon, was ik één van de weinig ‘gelukkigen’ die nog niet te maken had gehad met iemand in je nabije omgeving die kanker had (gehad). Binnen enkele maanden daarna kreeg echter mijn schoonzus de diagnose borstkanker, waarvan ze gelukkig is ‘genezen’, maar mijn schoonmoeder is inmiddels aan kanker overleden. Die ervaringen en verhalen, waar telkens zoveel moed, verdriet, doorzettingsvermogen en levenslust blijkt, raken mij nog iedere keer en motiveren mij en al onze vrijwilligers om ons te blijven inzetten voor ons prachtige doel. Op de dag van Verbeeten Challenge komt alles samen en beleven we samen de mooiste momenten.

Sinds twee jaar zetten we ons in om ook in Breda een succesvolle start- en finish locatie op te zetten, vergelijkbaar met Tilburg. Al 17 jaar werk ik in Breda als advocaat dus ik wilde heel graag die ‘kar gaan trekken’. Samen met Ruud, Margot en Marl probeer ik ondanks de Coronatijd, de maatregelen en het lastige perspectief, vooruit te blijven kijken naar wat we kunnen en willen realiseren dit jaar voor de Verbeeten Challenge in Breda. We breiden ons netwerk uit met bedrijven en kantoren in Breda en omgeving die ons goede doel een warm hart toedragen. Samen met onder andere mijn collega’s als dag-vrijwilligers en ons kantoor als sponsor, gaan we hopelijk mooie activiteiten organiseren in het najaar van 2021.

Uiteraard houden we jullie daar van op de hoogte en hopen we veel mensen te verwelkomen, binnen wat dan kan en mag uiteraard. Maar tot dan, wanneer we weer mooie momenten samen zullen beleven, werken wij op de achtergrond aan mooie ideeën en hoop ik dat iedereen gezond blijft en lekker blijft sporten! Hopelijk tot snel.”

MARK Advocaten draagt als sponsor de Verbeeten Challenge een warm hart toe. Kijk op https://verbeetenchallenge.nl/ of volg hen op https://www.facebook.com/verbeetenchallenge om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!

 

Back To Top