Ga naar hoofdinhoud

Verbeeten Challenge Breda 26 juni 2022

Onze collega Joyce Heuts zit in de organisatie van de derde editie van de Verbeeten Challenge in Breda die plaatsvindt op 26 juni 2022.

Wat hebben we er zin in! Het wordt weer een prachtige, hopelijk zonnige en gezellige dag  met veel mooie onderdelen zoals hardlopen, wielrennen, wandelen, mountainbiken en fietsen. Iedereen kan en mag meedoen!

We gaan op 26 juni a.s. hoe dan ook sportief en samen vooral weer de strijd aan tegen kanker. Zo maken we het mogelijk dat er betere en mensvriendelijkere behandelmethodes van kankerpatiënten en onderzoek naar revolutionaire behandelingen verricht kan worden. En dat doen we samen!

Dus doe mee, schrijf je in, alleen of als team met vrienden, familie of collega’s en laat je sponsoren. MARK Advocaten is sponsor en doet tevens mee met een team. Het volledige inschrijfgeld en sponsorgeld wat je doneert, komt ten goede aan onderzoek naar een betere behandeling van kankerpatiënten. Als je mee wilt helpen als (dag) vrijwilliger, meld je dan aan want we zijn blij met alle hulp. Of kom gezellig langs op het evenemententerrein op Breepark om mensen aan te moedigen.

Voor meer informatie klik hier, bekijk dit filmpje of neem contact op met Joyce.

Tot 26 juni!

 

Back To Top