Ga naar hoofdinhoud

Vacature juridische secretaresse

Wij zijn op zoek naar een juridische secretaresse die ons team komt versterken voor 2 dagen per week (16 uur per week, bij voorkeur op woensdag en vrijdag).

Jouw werkzaamheden

Je ondersteunt de advocaten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je beheert hun agenda’s, verzorgt correspondentie met cliënten, relaties en instanties, verzorgt voorbereidende werkzaamheden in dossiers en maakt processtukken compleet voor verzending. Daarnaast handel je telefoon- en mailverkeer af.

Wie ben jij?

Je bent een prettige collega en makkelijk in de omgang. Ook ben je klantvriendelijk, proactief en oplossingsgericht. Voor ons ben jij het visitekaartje van kantoor. Je beschikt over een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring met juridische secretariële werkzaamheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong enthousiast kantoor met acht advocaten en twee secretaresses maar hiërarchie is bij ons niet aan de orde. We werken met een team van tien persoonlijkheden en een gezamenlijk doel. Een goede werksfeer en fijne samenwerking is voor ons heel belangrijk. Je krijgt van ons een goede begeleiding en een prima salaris, hetgeen zal worden afgestemd op je ervaring en achtergrond.

 

Spreekt dit je aan, dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV via hofland@markadvocaten.nl

Back To Top