Ga naar hoofdinhoud

De kernwaarden van MARK Advocaten

MARK Advocaten heeft als kenwaarden Sportief, Betrokken en Bourgondisch. Deze kernwaarden typeren wie wij, de advocaten en de ondersteuning van ons kantoor, zijn en hoe we ons zowel in ons vak als privé opstellen. Deze kernwaarden proberen we op diverse manieren  uit te dragen. In deze bijdrage wordt de kernwaarde Sportief uitgelicht.

Sportieve advocaten

Natuurlijk geldt ook voor ons het aloude gezegde: ”Een gezond mens in een gezond lichaam.“ In onze vrije tijd proberen wij fit te blijven met allerlei sporten. Zo zijn Christel en Moniek begenadigde hockeysters. Ze spelen twee keer per jaar tegen elkaar in de roemruchte (veteranen) dames hoofdklasse derby Zwart-Wit – HC Tilburg.  Katrien en Wim vormen regelmatig een “setje” bij de mix dubbel tenniskampioenschappen. Diederik en Jan houden zich fit met wielrennen.  Verder wordt er nog door de anderen hard gelopen, gefitnest, gezwommen enz.  En natuurlijk vliegen de advocaten jaarlijks de Oostenrijkse pistes af tijdens onze vaste wintersportretraite.

Steun sportverenigingen

Naast actief sporten worden door MARK Advocaten de nodige sportactiviteiten en verenigingen financieel gesteund. MARK Advocaten is shirtsponsor van een jeugdteam van Voetbalvereniging Bavel en lid van de businessclubs van NAC Breda en Unitas ’30 in Etten-Leur. In het recente verleden werden ook de Verbeeten Challenge en de Bredase Singelloop actief ondersteund met financiële,  juridische en/of bestuurlijke hulp.

Zakelijk Sportief

Ook in ons advocatenwerk proberen we sportiviteit uit te dragen. Door respect maar geen ontzag te hebben voor een wederpartij. Door vooraf met de cliënt een goede tactiek te bepalen. Soms de cliënt er van te overtuigen dat het beter is om genoegen te nemen met een gelijkspel dan voor de winst te gaan en altijd goed op te letten dat de cliënt niet in een buitenspelval loopt. En door de beslissingen van de arbiters te eerbiedigen en de tegenstander na afloop van de zaak een waardige aftocht te gunnen.

Wilt u meer over onze kernwaarden weten? We horen het graag!

Back To Top