skip to Main Content
Telefoon 076 533 54 35

Jurgen Hooymayers

UW ADVOCAAT IN

Advocaat arbeidsrecht en ondernemingsrecht

Ik houd van duidelijkheid, maar ook van een zorgvuldig doordachte strategie bij het oplossen van een probleem. In de praktijk betekent dat met mijn voeten in de klei zo recht mogelijk op het doel af, maar nooit te kort door de bocht. Dat is mijn aanpak in kwesties in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

In het arbeidsrecht ken ik uitstekend de weg. Al vele jaren sta ik zowel ondernemers als particulieren bij in geschillen en bij al hun vragen op het gebied van arbeidsrecht. Ik heb een ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van reorganisaties en ontslag(procedures). Die ruime ervaring en het adviseren van zowel ondernemers als particulieren resulteert inmiddels in een belangrijke toegevoegde waarde: ik kan goed inschatten waar de angel bij de wederpartij zit en daar vervolgens op inspelen.

Ook in het ondernemingsrecht heb ik een jarenlange ervaring. Daardoor weet ik mij prima te verplaatsen in de positie van de ondernemer. Of je als ondernemer nu te maken hebt met aandeelhoudersgeschillen, onenigheid met vennoten, het beoordelen en opstellen van contracten, bestuurdersaansprakelijkheid of discussies met je zakelijke wederpartijen, ik ben graag je sparringpartner. In kwesties rond het ondernemingsrecht weet ik hoofdzaken goed van bijzaken te onderscheiden. Zo kom ik zonder al te veel omwegen tot de kern van een probleem om van daaruit slagvaardig te handelen.

Overigens voorkom ik in alle gevallen het liefst een procedure. Mijn doel is om voor mijn cliƫnten een optimaal resultaat te bereiken zonder dat daarvoor de gang naar de rechter nodig is. Maar als een procedure onvermijdelijk blijkt, dan ga ik er stevig tegenaan om er het maximale uit te halen.

Specialisatieopleidingen

  • Post Academische Leergang Arbeidsrecht, Erasmus Universiteit
  • Meerdere Post Academische specialisatieopleidingen Ondernemingsrecht

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Jurgen Hooymayers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Back To Top