skip to Main Content
Telefoon 076 533 54 35
Mark rivier Breda

Tarieven juridisch advies en ondersteuning

MARK Advocaten vindt dat de kosten voor rechtsbijstand inzichtelijk moeten zijn. Met ingang van 1 januari 2022 hanteren we een uurtarief dat ligt tussen € 210,00 en € 275,00 (excl. btw). Het uurtarief binnen deze bandbreedte is afhankelijk van een aantal factoren, zoals spoedeisendheid, complexiteit, specialisme, belang van de zaak en hoedanigheid. We voorzien onze declaraties altijd van een specificatie.

Member Cards voor ondernemingen

Om de stap naar juridisch advies en ondersteuning nog laagdrempeliger te maken introduceert MARK Advocaten twee Member Cards:

Een proactief juridisch beleid is voor een ondernemer van onschatbare waarde. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Als houder van een van onze Member Cards profiteer je van diverse voordelen. Maar belangrijker is dat je met een gerust hart kunt blijven ondernemen. Met deze kaarten ben je namelijk altijd verzekerd van snelle en professionele juridische hulp en ondersteuning. Beide kaarten zijn uitstekend met elkaar te combineren.

Je profiteert van de volgende aantrekkelijke aanbiedingen en privileges:

Voordelen en privileges

Member Card

Legal Audit Card

Stel ad hoc vragen via telefoon of e-mail
Eerste hulp bij acute problemen
Even sparren met een van onze advocaten
Voor korte adviezen
Voor een eerste advies als je in een geschil dreigt te komen
Exclusieve korting op het basis uurtarief
Ieder kwartaal een bespreking van jouw juridische
documenten
Uitnodiging voor de jaarlijkse Memberbijeenkomst
Investering € 500 € 1.250

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Neem je beide kaarten tegelijk af, dan betaal je slechts € 1.600 in plaats van € 1.750. De spelregels voor deelname aan onze Member Cards vind je hier: Member Card en Legal Audit Card.

Aan deze regeling werken onze advocaten Jan van Gool, Diederik Snelder en Christel van den Reek mee. Bij een van deze advocaten bestel je een Member Card en/of Legal Audit Card. Je krijgt de Card met een persoonlijk nummer toegestuurd nadat wij de betaling hebben ontvangen. Bij contact met MARK Advocaten geef je dit nummer door. Lees ook de verdere spelregels voor de Member Card en Legal Audit Card rondom deelname. Bij bestelling van de kaart(en) geef je aan op de hoogte te zijn van deze spelregels. Neem gerust contact op voor meer informatie.

De spelregels

Toevoegingen voor particulieren

Bij MARK Advocaten verlenen enkele advocaten ook rechtsbijstand op basis van een zogeheten toevoeging, oftewel door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. De overheid betaalt dan, wanneer je onder een bepaalde inkomens- en vermogensgrens zit, de advocaatkosten. Je moet dan alleen een eigen bijdrage betalen. De hoogte van deze eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van je inkomen. Meer informatie over een toevoeging en de eigen bijdrage vind je op de website van de Raad voor Rechtsbijstand (RvR). MARK Advocaten werkt met de Raad voor Rechtsbijstand samen op basis van een High Trust regeling, waardoor het aanvragen van een toevoeging eenvoudiger is.

high trust transparantie vertrouwen en begrip

Back To Top